Szálláshelyek - Balatonfüred

Balatonfüred Akciós Csomagajánlatok

Az alábbi listán látható Balatonfüred településen található szálláslehetőségek akció, wellness csomagajánlatai.
A kedvezményes áron kialakított csomagok csak korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Anna Grand Hotel **** - 5 kedvezményes csomagajánlat

Anna Grand Hotel Balatonfüred történelmi központjában, egy több mint 200 éves, felújított épületben, a méltán világhírű Anna-bálok helyszínén található a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtó négy csillagos Anna Grand Hotel Wine & Vital. Csendes, nagy terekkel, külön terasszal rendelkező 1200 négyzetméteres wellness részleggel és a borászként ismert tulajdonos által biztosított gazdag borválasztékkal várja vendégeit; a Balaton-part, a híres Tagore sétánnyal, 100 méterre található a szállodától.
Anna Grand Hotel részletesen >>

Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
33060 Ft / 2 fő / éj
Napi ár reggelivel (1 éjtől)
31407 Ft / 2 fő / éj
Pünkösd (min. 2 éj)
72594 Ft / 2 fő / 2 éj
Ipoly Hotel Boutique Rooms & Suites **** - 3 kedvezményes csomagajánlat

Ipoly Hotel Boutique Rooms & Suites Az Ipoly Hotel Boutique Rooms & Suites 120 éves eklektikus épületében nyolc különböző méretű designer lakosztály és hat prémium kategóriájú szoba, étterem kis különteremmel, 50 négyzetméteres konferenciaterem, wellness szolgáltatások (jacuzzi, infra- és finnszauna), valamint a 100 méterre lévő Anna Grand Hotel teljes infrastruktúrája (garázs, 1200 négyzetméteres wellness központ, négysávos bowlingpálya, vendéglátóegységek stb.) várja az ideérkező vendégeket.
Ipoly Hotel Boutique Rooms & Suites részletesen >>

Napi ár reggelivel
104 Euró / 2 fő / éj
Pünkösd (min. 1 éj)
176 Euró / 2 fő / éj
Húsvét (min. 2 éj)
231.2 Euró / 2 fő / 2 éj
Hotel Margaréta *** - 4 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Margaréta A Hotel Margaréta szálloda a közkedvelt és folyamatosan fejlődő üdülőhely, Balatonfüred frekventált részén helyezkedik el, közvetlenül a 71-es főút mellett. Hatalmas parkkal, kényelmes szobákkal, színvonalas szolgáltatásokkal, gyermekjátszótérrel és konferencia-rendezési lehetőségekkel várja vendégeit.
Hotel Margaréta részletesen >>

Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
30800 Ft / 2 fő / éj
Március 15. (min. 1 éj)
32700 Ft / 2 fő / éj
Húsvét (min. 1 éj)
37335 Ft / 2 fő / éj
Hotel Golden Lake Resort **** - 6 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Golden Lake Resort A négycsillagos Hotel Silverine Lake Resort egy, a régmúltat idéző, csodálatos, már a római korban is lakott településen, Balatonfüreden található. Csodálatos környezetben a parti városrész központjában, a Tagore sétány és a hajókikötő közvetlen szomszédságában, a vízparton elhelyezkedő Silver Resort komplexum az aktív pihenésre, üdülésre vágyóknak, a vitorlázás szerelmeseinek nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatást.
Hotel Golden Lake Resort részletesen >>

Napi ár félpanziós ellátással
33800 Ft / 2 fő / éj
AAA Apartment Balatonfured - 1 kedvezményes csomagajánlat

AAA Apartment Balatonfured Balatonfüreden várja vendégeit a komfortos, csendes környezetben lévő AAA Apartman. A modern berendezésekkel ellátott lakás ideális családoknak, baráti társaságoknak.
AAA Apartment Balatonfured részletesen >>

Napi ár
28000 Ft / 2 fő / 2 éj