Szálláshelyek - Balatonfüred

Szállás Balatonfüred környékén

Nevezetességek Balatonfüred környékén

Kinizsi Vár - Nagyvázsony

16.9 km távolságra Balatonfüred belvárosától.

Nagyvázsony Közép-Dunántúlon, a Balaton-felvidéken található, a Veszprém-Tapolca főútvonal mellett. A vidék már az ősidők óta lakott, a római korban hadi út haladt erre. A község idegenforgalmi nevezetességeihez tartozik a postamúzeum, kolostorromok, a Schumacher Ház, a középkori eredetű Szent István templom, Tálodi erdőben található Kinizsi forrás, valamint a Kinizsi Vár. Mátyás király adományozott itt birtokot Kinizsi Pálnak, aki várat épített, amely aztán többször átalakításra került, majd a török időkben rommá lett. A vár ma reneszánsz játékok és ünnepségek színhelye. A lakótoronyban, amelyet öregtoronynak is neveznek, vármúzeum működik, amely főszezonban minden nap, szezonon kívül pedig hétfő kivételével minden nap látogatható.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Balatonfüred
Hotel Pallone

Hotel Pallone
1.4 km távolságra Balatonfüred belvárosától, 15.9 km távolságra a látnivalótól (Kinizsi Vár - Nagyvázsony).További részletek a szállodáról: Hotel Pallone
Város: Balatonfüred
Akademia Hotel

Akademia Hotel
0.7 km távolságra Balatonfüred belvárosától, 16.3 km távolságra a látnivalótól (Kinizsi Vár - Nagyvázsony).


Kétágyas szobák éjszakánként 15949 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Akademia Hotel

Apartment Hotel Echo Residence Az Echo Residence All Suite Hotel a Balaton északi partján, Tihany egyik legszebb kilátással rendelkező részén, csendes, exkluzív környezetben, egész éven át várja vendégeit. A szálloda a Balaton parttól 100 méterre, tízezer négyzetméteres, ősfás területen, két épületben, 18 lakosztályt és kiegészítő szolgáltatásokat kínál.
1.5 km távolságra Tihany belvárosától, 17 km távolságra a látnivalótól (Kinizsi Vár - Nagyvázsony).


Kétágyas szobák éjszakánként 29001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Apartment Hotel Echo Residence
Város: Balatonlelle
Hotel Melis, Balatonlelle

Hotel Melis, Balatonlelle A Hotel Melis a "virágos Lelle" névre keresztelt fürdőhelyen található. A természeti környezet expresszív szépsége, a Balaton sportolási és strandolási lehetőségei, a karibi hangulatot árasztó homokos strandrész, illetve a panzió, a maga minden igényt kielégítő szolgáltatásaival, éttermével, mind-mind az ide érkező vendégek kedvét szolgálja.
0.8 km távolságra Balatonlelle belvárosától, 17.1 km távolságra a látnivalótól (Kinizsi Vár - Nagyvázsony).További részletek a szállodáról: Hotel Melis, Balatonlelle

Két Korona Konferencia & Wellness Hotel A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszón, a déli part egyik legkedveltebb üdülőövezetében helyezkedik el, Budapestről egy óra alatt lehet megközelíteni az M7-es autópályán. A családias szálloda 2008 október közepén nyitotta meg új szállodai szárnyát, melyben kialakításra került egy wellnessközpont.
0.8 km távolságra Balatonszárszó belvárosától, 18.3 km távolságra a látnivalótól (Kinizsi Vár - Nagyvázsony).


Kétágyas szobák éjszakánként 41000 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Két Korona Konferencia & Wellness Hotel
Város: Tihany
Club Tihany Hotel

Club Tihany Hotel Budapesttől 120 kilométerre, a tihanyi félsziget csúcsán, természetvédelmi területekkel körbe ölelt 13 hektáros ősparkban, közvetlenül a vízparton fekszik a Hotel Club Tihany. A szálloda ideális választás lehet a nyaralni vágyók és szabadságukat aktívan eltölteni szándékozó vendégek számára.
2.1 km távolságra Tihany belvárosától, 18.5 km távolságra a látnivalótól (Kinizsi Vár - Nagyvázsony).További részletek a szállodáról: Club Tihany Hotel
Város: Veszprém
Ezüsthíd Hotel

Ezüsthíd Hotel Az Ezüsthíd Hotel 800 méterre található Veszprém belvárosától csendes, nyugodt környezetben. Turisták, párok, üzleti úton levő vendégek, rendezvények részére ideális helyszínéül szolgálhat a széleskörű szolgáltatásokkal rendelkező hotel.
1.7 km távolságra Veszprém belvárosától, 19.4 km távolságra a látnivalótól (Kinizsi Vár - Nagyvázsony).


Kétágyas szobák éjszakánként 22000 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Ezüsthíd Hotel
Város: Veszprém
Hotel Jade

Hotel Jade Veszprém nyugati részén, kertvárosi környezetben található a Hotel Jade, nem messze a belvárostól. A szálloda egyéni és üzleti utazók számára is kínál ellátást és szolgáltatásokat.
1.7 km távolságra Veszprém belvárosától, 19.5 km távolságra a látnivalótól (Kinizsi Vár - Nagyvázsony).


Kétágyas szobák éjszakánként 22000 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Jade

Jogar Hotel & Továbbképző Központ A Jogar Hotel Balatonföldváron található, csendes, nyugodt környezete ideális a pihenni, fürödni, vízi sportok kedvelő számára. Az autóval érkező vendégek az M7-es autópályáról, majd a 7-es főútról közelíthetik meg a hotelt. A vonattal érkezőknek sem kell sokat gyalogolniuk az állomástól.
0.4 km távolságra Balatonföldvár belvárosától, 19.9 km távolságra a látnivalótól (Kinizsi Vár - Nagyvázsony).


Kétágyas szobák éjszakánként 12539 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Jogar Hotel & Továbbképző Központ

Betekints Wellness & Konferencia Hotel A Séd patak partján, Veszprémben található a Betekints Wellness & Konferencia Hotel, amely harmincnyolc szobával áll a vendégek rendelkezésére, éttermet, rendezvénytermeket és újonnan kialakított wellnessközpontot kínálva.
1.8 km távolságra Veszprém belvárosától, 19.9 km távolságra a látnivalótól (Kinizsi Vár - Nagyvázsony).


Kétágyas szobák éjszakánként 30899 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Betekints Wellness & Konferencia Hotel

Szálloda keresése Balatonfüred városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: